ALL LIFT ENGINEERING


Godensteenstraat 18 3700 Tongeren (Berg)

Over ALL LIFT ENGINEERING

Soms is één of twee etages al hoog en moeilijk voor sommige mensen, terwijl iedereen drie verdiepingen al verschrikkelijk en vermoeiend vindt. Een lift hoort dan ook gewoon thuis in de hedendaagse samenleving.
Goede en mooie liften zijn een gewoon alom gebruik geworden en wat bijzonder is, ze komen van onze eigen contreien.
All Lift Engineering uit Tongeren behoort tot de toonaangevende liftenbouwers, en niet alleen in ons land. ALE-lift is een bedrijf dat nationaal en internationaal hoog staat aangeschreven voor haar kwaliteit en betrouwbaarheid, alsook voor de bijzondere techniek en design.
Het is een bijzondere troef zo’n bedrijf in uw buurt te hebben. ALE-lift kan zondermeer hoogbouwprojecten van 12 of hoger verzorgen, maar is voorzeker de specialist voor minder hoge bouwen waarvoor speciale systemen en producten ontwikkeld zijn en hun toepassingen vinden in nieuwe en bestaande gebouwen.
Het “Ambistar-Green-Lift-system” waarvoor geen machinekamer nodig is biedt bijzondere mogelijkheden in zowel nieuwbouw als bestaande woningen, het verhoogt de veiligheid en geeft u een heel gunstig kostenplaatje. ALE-liften biedt de bouwheer, maar ook de architect en de bouwondernemer een erg gunstig pakket aan, waarmee elkeen extra tevreden zal zijn.

Foto's

Productgamma

ALL LIFT ENGINEERING in het kort

Levering aan

Bedrijven
Overheid
Particulieren
Scholen
Woningbouwverenigingen

Diensten

Levering van liften
Onderhoud van liften
Renovatie van liften

Certificeringen

Iso 9001:2000

Soort liften

Beddenliften
Goederenliften
Huisliften
Mindervalidenplateaus
Personenliften

Onze locatie

Logo ALL LIFT ENGINEERING

ALL LIFT ENGINEERING

ALL LIFT ENGINEERING


Godensteenstraat 18 3700 Tongeren (Berg)