ZZED nv


Zeilstraat 19 3500 Hasselt
011 60 35 40 Klik om te bellen

Over ZZED nv

ZZED Lift Solutions is een dynamisch bedrijf met een jarenlange ervaring in heftechnieken. Onze missie? Met duurzame en kwaliteitsvolle liften uw leven eenvoudiger maken. Onze heftoestellen maken woningen en bedrijven toegankelijker en vergemakkelijken verplaatsingen tussen verschillende verdiepingen. U kiest uit het efficiëntste aanbod aan trapliften in Limburg en hebt daarnaast een ruime keuze aan rolstoelliften, huisliften, goederenliften, autoliften en vacuümliften. Voor welk type u ook kiest: u krijgt altijd een veilige en kwalitatief hoogstaande hefoplossing voor binnen én buiten.

Doorgedreven maatwerk
Een goed gesprek. Dat is de eerste stap op weg naar uw ideale lift. Want de perfecte hefoplossing is het resultaat van overleg en maatwerk. We denken met u mee en vinden samen met u de lift die helemaal aan uw verwachtingen en behoeftes voldoet. Voor ons is geen traphal te klein of geen verdieping te hoog. Dankzij onze uitgebreide expertise en innovatieve oplossingen verzekert u zich van een vlotte mobiliteit in en rond uw woning, bedrijf of openbaar gebouw.

Altijd tot uw dienst
Onze dienstverlening reikt verder dan een perfect geïnstalleerde lift. Véél verder. U kunt met al uw vragen bij ons terecht. Wenst u bijvoorbeeld meer informatie over subsidies en premies voor liftsystemen? Dan geven wij u met veel plezier de nodige uitleg. Daarnaast staat ons team 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om u verder te helpen bij eventuele technische problemen. Ook voor onderhoud kunt u bij ons aankloppen. Kortom: op ZZED Lift Solutions kunt u altijd rekenen!

Proeven van onze expertise in liften of onze hefsystemen bezichtigen? Kom dan eens langs in onze showroom of neem contact op voor een afspraak.